Cégtörténet

A STÁB-STUDIO Kft. 1990-ben az ART MOZIK dizájnjának létrehozására alakult.

– Több mint 25 éves múltra tekint vissza a vállalkozás
– 14 iparágban gyűjtöttünk tapasztalatot
– 40 féle szolgáltatáskörből áll a profilunk
– Közel 150 cégből, szervezetből áll az ügyfélkörünk
– Állandó megbízóink több mint 10 éve ügyfeleink. Sőt! Többen már a kezdetektől.

Erősségeink:

– Mindent egy kézből: a tervezéstől gyártáson át az installálásig
– Számunkra nincs lehetetlen: rugalmasság jellemez minket időben, feladatmegoldásban. Ha már mindenki feladja, ránk akkor is lehet számítani!
– „A STÁB biztonság nekünk…” Ügyfeleink tudják, ha ránk bíznak valamit, akkor azt maradéktalanul igényeik szerint szállítjuk le.

Jelen és a jövő

Növekedés jellemez bennünket, akár az elmúlt 5 évben is, ezzel együtt fontos számunkra a folyamatos útkeresés. Aktuálisan a STÁB-STUDIO Kft. megújuló koncepció mentén alakítja termék- és szolgáltatásstratégiáját, belső működését, hogy az eddiginél is professzionálisabban, hatékonyabban és versenyképesebben tudja szolgálni ügyfeleit.

Kezdetek:

Az első években tevékenysége főként a fővárosi mozik – és elsősorban az Art Mozi hálózat – belső dizájnjának, dekorációinak és információs felületeinek megalkotása volt. Innen ered az elnevezés is: STÁB. A premierekre külön beltéri és portáldíszleteket, egy-egy filmhez hangulat-ízelítő dekorációkat készítettünk. A Művész Moziban mind a mai napig látható munkáink jó része, több díszlet dísz lett.

1995-től fokozatosan szélesítettük szolgáltatási palettánkat és 1996-ra már megrendelőink között volt a Pedigree (a budapesti kutya világkiállítás grafikai látványát terveztük, kiviteleztük, majd 1997-ben Koppenhágában és 1998-ban Genovában adoptáltuk), a Burger King gyorséttermi hálózat szintén 1996 óta megbízónk, éttermeit a mai napig mi dekoráljuk.

Ügyfélkörünk – amelyek végfelhasználók és üzleti ügyfelek egyaránt – profilja sokszínű, a versenyszféra legkülönbözőbb iparágainak, továbbá közintézményeknek és a kultúrszférának egyaránt szolgáltatunk. Számukra kül- és beltéri marketing és dizájnanyagokat, eszközöket kínálunk a legegyszerűbb arculathordozó elemtől (névjegykártya, reklámtábla, kirakat, portál, matrica) a legösszetettebb megbízásokig, mint irodaházak arculatának kialakítása, múzeumi kiállítások megvalósítása, vásári standok tervezése, kivitelezése és berendezése, belsőépítészeti megoldások, ügyfélterek marketingüzeneteinek megfogalmazása gyakorlatilag a dizájn és grafika összes lehetséges eszközével.

Büszkék vagyunk arra, hogy megrendelőink visszatérnek, ami kreativitásunkon, rugalmasságunkon, gyorsaságunkon, megbízhatóságunkon túl részben annak is köszönhető, hogy állandóan korszerűsítjük számító- és egyéb gépparkunkat – meg magunkat.

A STÁB-STUDIO Kft. 2011. áprilisában a Construma kiállításon, a Lakberendezők Országos Szövetségének standján mutatta be az alapanyag választékban új és gazdag kínálatú STUDIOTape tapétát

STUDIO-Tape digitálisan nyomtatott tapéta saját képpel.

www.nyomtatott-tapeta.hu, www.studio-tape.hu

 

 

Cégtörténet bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva